Kun olet maksanut Kehittämispaketista

5 порядок работы1. Saat postitse kuitin suorittamastasi maksusta ja salasanan.

2. Mene www.takeawayvenajaa.com ja avaa Puhekielen Kehittämispaketti. Saat sen auki salasanalla. Menu avautuu. Valitse  ensimmäinen oppijakso, jonka nimi on Время говорить по-русски!

Klikkaa linkkiä, niin pääset katsomaan ja kuuntelemaan videoidun keskustelun. Videologin tekstin löydät videon alta.

2. Katso ensin video ilman tekstiä. Sen jälkeen lue teksti. Kuuntele keskustelu vielä kerran tekstiä seuraten. Kaksikielisen tekstin lisäksi löydät saman tekstin myös pelkästään venäjäksi. Lue venäjänkielinen teksti normaalilla puhenopeudella. Yritä kertoa pääsisältö omin sanoin.

3. Kun tunnet, että teksti on jo tuttu, siirry harjoituksiin. Löydät linkin videologin tekstin alta. Tee harjoitukset.

4. Tulosta videologin teksti ja harjoitukset, jotka saat PDF-linkistä. Harjoitukset tarkistetaan keskustelussa opettajan kanssa.

5. Ilmoita sähköpostitse Natalialle, natalia.zolotuhina.nz@gmail.com, että olet valmis ohjaavaan keskusteluun. Varaa keskusteluun noin puoli tuntia. Valitse sopiva aika tästä kalenterista:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Wp6JIC-QtFMibNe6dHmnJRBdg8TORL3gO6xcTlKSn0o/edit?usp=sharing

Ilmoita haluatko keskustella Skypen välityksellä vai puhelimitse. Ota keskustelua varten eteesi tekstin ja harjoitusten tulosteet.

Tarvittaessa, ota yhteyttä!

georgi.shurupov@hotmail.com
natalia.zolotuhina.nz@gmail.com

Ja nyt opiskelemaan!приыжок

Julkaissut Georgi

Georgi on toiminnut yli 10 vuoden aikana Kansainvälisen kaupan koulutuskeskuksen Fintran kouluttajina vientikoulutukseen liittyvissä kieli- ja kulttuurikoulutuksissa. Vuodesta 1998 olen olen toiminnut MDC Education Group –konsernin kouluttajina erilaisissa Venäjällä, Baltian maissa ja Ukrainassa toteutetuissa yrityskoulutushankkeissa, joissa koulutin suomalaisten vientiyritysten paikallisten jälleenmyyjien myyntihenkilöstöä. Pedagogiset ja kommunikointitaitoni ovat antaneet hyvän pohjan myyntikoulutukseen ja kehittämiskonsultointiin liittyviin tehtäviin. Yhteistyössä MDC Groupin:n asiantuntijoiden ja toimeksiantajan koulutuksesta vastaavan johdon kanssa olen suunnittellut ja toteuttanut sekä Business-To-Business että Business-To-Consumer -myyntitiimien valmennuksia. Yhteistyössä muiden kouluttajien kanssa olen toteuttanut suurimmille yritysasiakkaille olemme useamman vuoden jatkuneita koulutusohjelmia, joiden sisältöä on päivitetty säännöllisesti vastaamaan toimeksiantajan markkinointitavoitteita. Asiakasyrityksen eri jälleenmyyjille on räätälöity valmennuksia vastaamaan niiden tuotevalikoimaa ja toimintatapaa. Koulutuskielini ovat venäjä, englanti ja suomi.

Понравилось?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s