Venäjän puhekielen kehittämispaketti

5Kehittämispaketti sisältää viisi oppijaksoa. Jokainen oppijakso sisältää videologin ja siihen perustuvat harjoitukset  sekä ohjaavan keskustelun opettajan kanssa. Katso videot, tee niihin liittyvät harjoitukset ja kehitä puhetaitoasi opettajan johdolla.

Opettajan kanssa käytävän keskustelun pituus on noin puoli tuntia jokaista dialogia kohtaan. Keskustele opettajan kanssa puhelimitse tai Skypen välityksellä. Sovi sähköpostitse keskustelun ajankohdasta ja siitä kumpaa välinettä haluat käyttää.

Kehittämispaketti maksaa 124 euroa, josta ALV:n osuus on 24 euroa.

Suorita maksu tilille FI05 8000 1710 7862 79. 

Merkitse maksun saajaksi Georgi Shurupov ja viestiosaan kurssimaksu  Venäjän puhelieken Kehittämispaketti

lmoittaudu kurssille sähköpostiosoitteseen georgi.shurupov@hotmail.com

Ilmoita oma nimesi, kurssin nimi (Venäjän puhekielen kehittämispaketti) ja sähköpostiosoitteesi.

Maksusuorituksen jälkeen saat postitse salasanan, jonka avulla paaset kurssimaterialeihin.

Kun olet maksanut Kehittämispaketista…

Julkaissut Georgi

Georgi on toiminnut yli 10 vuoden aikana Kansainvälisen kaupan koulutuskeskuksen Fintran kouluttajina vientikoulutukseen liittyvissä kieli- ja kulttuurikoulutuksissa. Vuodesta 1998 olen olen toiminnut MDC Education Group –konsernin kouluttajina erilaisissa Venäjällä, Baltian maissa ja Ukrainassa toteutetuissa yrityskoulutushankkeissa, joissa koulutin suomalaisten vientiyritysten paikallisten jälleenmyyjien myyntihenkilöstöä. Pedagogiset ja kommunikointitaitoni ovat antaneet hyvän pohjan myyntikoulutukseen ja kehittämiskonsultointiin liittyviin tehtäviin. Yhteistyössä MDC Groupin:n asiantuntijoiden ja toimeksiantajan koulutuksesta vastaavan johdon kanssa olen suunnittellut ja toteuttanut sekä Business-To-Business että Business-To-Consumer -myyntitiimien valmennuksia. Yhteistyössä muiden kouluttajien kanssa olen toteuttanut suurimmille yritysasiakkaille olemme useamman vuoden jatkuneita koulutusohjelmia, joiden sisältöä on päivitetty säännöllisesti vastaamaan toimeksiantajan markkinointitavoitteita. Asiakasyrityksen eri jälleenmyyjille on räätälöity valmennuksia vastaamaan niiden tuotevalikoimaa ja toimintatapaa. Koulutuskielini ovat venäjä, englanti ja suomi.

Понравилось?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s