LIsäpaketti

Voit ostaa ensin vain ylläpitopaketin ja sen jälkeen erikseen harjoitukset ja ohjaavat keskustelut, jotka kuuluvat kehittämispakettiin. Kehittämispaketin videologit ovat samat kuin ylläpitopaketissa ja nehän olet jo maksanut. Joten maksat nyt loput kehittämispaketin hinnasta, eli 93 euroa lisää ja pääset heti tekemään harjoituksia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Lisäpaketin hinta sisältää harjoituksia viiteen videologiin ja 5 ohjaavaa keskustelua. Katso videologi ja tee siihen liittyvät harjoitukset. Sovi sähköpostitse kurssin opettaja Natalia Zolotuhinan kanssa keskustelun ajankohdasta. Soita opettajalle  ja keskustele hänen kanssaan tekstiin ja harjoituksiin liittyvistä asioista.

Lisäpaketti maksaa 93 euroa, josta ALV:n osuus on 18 euroa.

lmoittaudu kurssille sähköpostiosoitteseen takeawayvenajaa@gmail.com. Ilmoita oma nimesi, kurssin nimi (Lisäpaketti) ja sähköpostiosoitteesi.

Suorita maksu tilille FI05 8000 1710 7862 79. 

Merkitse maksun saajaksi Georgi Shurupov ja viestiosaan kurssimaksu Take Away – venäjää!  Lisäpaketti.

 

Julkaissut Georgi

Georgi on toiminnut yli 10 vuoden aikana Kansainvälisen kaupan koulutuskeskuksen Fintran kouluttajina vientikoulutukseen liittyvissä kieli- ja kulttuurikoulutuksissa. Vuodesta 1998 olen olen toiminnut MDC Education Group –konsernin kouluttajina erilaisissa Venäjällä, Baltian maissa ja Ukrainassa toteutetuissa yrityskoulutushankkeissa, joissa koulutin suomalaisten vientiyritysten paikallisten jälleenmyyjien myyntihenkilöstöä. Pedagogiset ja kommunikointitaitoni ovat antaneet hyvän pohjan myyntikoulutukseen ja kehittämiskonsultointiin liittyviin tehtäviin. Yhteistyössä MDC Groupin:n asiantuntijoiden ja toimeksiantajan koulutuksesta vastaavan johdon kanssa olen suunnittellut ja toteuttanut sekä Business-To-Business että Business-To-Consumer -myyntitiimien valmennuksia. Yhteistyössä muiden kouluttajien kanssa olen toteuttanut suurimmille yritysasiakkaille olemme useamman vuoden jatkuneita koulutusohjelmia, joiden sisältöä on päivitetty säännöllisesti vastaamaan toimeksiantajan markkinointitavoitteita. Asiakasyrityksen eri jälleenmyyjille on räätälöity valmennuksia vastaamaan niiden tuotevalikoimaa ja toimintatapaa. Koulutuskielini ovat venäjä, englanti ja suomi.

Понравилось?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s