Наталия Золотухина

foto naНаталия Золотухина on toiminut venäjän kielen opettajana Suomessa vuodesta 1997.

Hän aloitti venäjän kielen opettajana FINTRA OY:ssa ja sen jälkeen hän on toiminut kielten ja vuorovaikutustaitojen opettajana monissa yrityskohtaisissa koulutushankkeissa, sekä suunnitellut ja toimittanut koulutusmateriaaleja.

”Nautin opettamisesta ja haluan auttaa venäjän kielestä kiinnostuneita, jotka kiireistä johtuen eivät pääse opiskelemaan sitä perinteisellä tavalla.  

Minusta kaksikielinen dialogi on helpoin tapa seurata keskustelua ja havaita saman tien erot venäjän ja suomen puhetavoissa sekä sanojen valinnoissa”.

Ota yhteyttä, niin opit lisää!

natalia.zolotuhinaNZ@gmail.com

 

 

 

Julkaissut Georgi

Georgi on toiminnut yli 10 vuoden aikana Kansainvälisen kaupan koulutuskeskuksen Fintran kouluttajina vientikoulutukseen liittyvissä kieli- ja kulttuurikoulutuksissa. Vuodesta 1998 olen olen toiminnut MDC Education Group –konsernin kouluttajina erilaisissa Venäjällä, Baltian maissa ja Ukrainassa toteutetuissa yrityskoulutushankkeissa, joissa koulutin suomalaisten vientiyritysten paikallisten jälleenmyyjien myyntihenkilöstöä. Pedagogiset ja kommunikointitaitoni ovat antaneet hyvän pohjan myyntikoulutukseen ja kehittämiskonsultointiin liittyviin tehtäviin. Yhteistyössä MDC Groupin:n asiantuntijoiden ja toimeksiantajan koulutuksesta vastaavan johdon kanssa olen suunnittellut ja toteuttanut sekä Business-To-Business että Business-To-Consumer -myyntitiimien valmennuksia. Yhteistyössä muiden kouluttajien kanssa olen toteuttanut suurimmille yritysasiakkaille olemme useamman vuoden jatkuneita koulutusohjelmia, joiden sisältöä on päivitetty säännöllisesti vastaamaan toimeksiantajan markkinointitavoitteita. Asiakasyrityksen eri jälleenmyyjille on räätälöity valmennuksia vastaamaan niiden tuotevalikoimaa ja toimintatapaa. Koulutuskielini ovat venäjä, englanti ja suomi.

Понравилось?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s